Partners

Official hostpartners:

 

Kennispartner:

 

Partners:

infosupport-250x125

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediapartners:

 

 

smartcircle-250x125

 

infosupport-250x125

 

Binnen het OV en mobiliteitsdomein ondersteunt Info Support ruim een decennia de ambities van haar klanten. Comfort, communicatie en efficiency voor de reiziger vormen het vertrekpunt om met slimme inzet van IT door de gehele vervoersketen de reisbeleving verder te optimaliseren. Hierbij zijn technologische innovatie en ketensamenwerking essentieel.

 

Interview Infosupport over: Slim en flexibeler reizen met de buurtbus

 

Pon Business Mobility is hét zakelijke mobiliteitsplatform namens de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en Gazelle, en aanvullende diensten zoals Volkswagen Pon Financial Services, Shuttel, Greenwheels, Modiforce, MIND en Next Urban Mobility.

Pon Business Mobility werkt als mobiliteitspartner voor grote en middelgrote ondernemingen en (lokale) overheid in Nederland.

“InTraffic realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer. Hiermee zorgen we voor veilige, duurzame en voorspelbare vervoerssystemen en dragen we bij aan de welvaart en het welzijn van Nederland. De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken InTraffic tot dé IT-specialist in verkeer en vervoer in Nederland.” InTraffic – mastering mobility

 

 

Profileer uw organisatie als leverancier, adviseur of partner op het gebied van Mobiliteit.

De beste manier om uw positie in de Mobiliteits markt te laten zien, is tijdens het congres Mobility FFWD. Door deel te nemen aan dit congres wordt uw bedrijf geassocieerd met de meest invloedrijke bedrijven in de sector en krijgt u uitstekende exposure richting de deelnemers. Het congres Mobility FFWD biedt exclusieve mogelijkheden om uw dienst of product te promoten of uw visie op Mobiliteit bij de deelnemers onder de aandacht te brengen. Bekijk hier de mogelijkheden voor een samenwerking.

Partner worden?

Neem contact op met:

Igor Dirkx
Senior projectmanager
Tel. 040-2974872 / 06-29524428

 

mobility fastforward website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2019