Partners

Kennispartner 2018

Partners 2018

infosupport-250x125    

  

Mediapartners

verkeer-in-beeld   smartcircle-250x125

 

infosupport-250x125

Binnen het OV en mobiliteitsdomein ondersteunt Info Support ruim een decennia de ambities van haar klanten. Comfort, communicatie en efficiency voor de reiziger vormen het vertrekpunt om met slimme inzet van IT door de gehele vervoersketen de reisbeleving verder te optimaliseren. Hierbij zijn technologische innovatie en ketensamenwerking essentieel.

Pon Business Mobility is hét zakelijke mobiliteitsplatform namens de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en Gazelle, en aanvullende diensten zoals Volkswagen Pon Financial Services, Shuttel, Greenwheels, Modiforce, MIND en Next Urban Mobility.

Pon Business Mobility werkt als mobiliteitspartner voor grote en middelgrote ondernemingen en (lokale) overheid in Nederland.

Welke mobiliteitsvraagstukken u ook bezighouden, grote kans dat ze uniek zijn. Royal HaskoningDHV biedt wereldwijd maatwerk vanuit een multidisciplinaire, integrale aanpak. Een combinatie van kennis, ervaring en technologie die we op ieder aspect van uw mobiliteitsketen kunnen toepassen. Wij zijn mede-aanjager van diverse initiatieven gericht op de verdere ontwikkeling van automatisch en coöperatief rijden, in samenwerking met partijen vanuit diverse disciplines met als doel het verkeer veiliger, efficiënter en duurzamer te maken.

Stibbe is een full-service Benelux kantoor van advocaten en notarissen. Stibbe is actief in de OV-sector en adviseert bijvoorbeeld over: Openbaar vervoer concessies (zowel aanbesteding als inbesteding), Wp 2000 en Spoorwegwetgeving, Railinfrastructuur en Financiering rollend (rail)materiaal. Daarnaast adviseren wij bedrijven en overheden bij onderzoeken die de openbaar vervoersector raken.

Enigma Mobility ondersteunt overheden en bedrijven bij het verwezenlijken van mobiliteitsdoelstellingen door het uitdenken en ontwikkelen van innovatieve mobiliteitsconcepten. Ook de uitvoering van marktverkenning, pilot of aanbesteding vullen wij in. Enigma heeft het centraal stellen van de gebruiker van de mobiliteitsdienst van nature in haar genen omdat klanten het succes van de oplossing bepalen. Enigma is actief betrokken bij het opzetten van MaaS. Wij zien parallellen tussen mobiliteit en betalingsverkeer en zetten deze kennis in om MaaS te versnellen.

“InTraffic realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer. Hiermee zorgen we voor veilige, duurzame en voorspelbare vervoerssystemen en dragen we bij aan de welvaart en het welzijn van Nederland. De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken InTraffic tot dé IT-specialist in verkeer en vervoer in Nederland.” InTraffic – mastering mobility

 

Profileer uw organisatie als leverancier, adviseur of partner op het gebied van Mobiliteit. 
De beste manier om uw positie in de  Mobiliteits markt te laten zien, is tijdens het congres Mobility FFWD. Door deel te nemen aan dit congres wordt uw bedrijf geassocieerd met de meest invloedrijke bedrijven in de sector en krijgt u uitstekende exposure richting de deelnemers. Het congres Mobility FFWD biedt exclusieve mogelijkheden om uw dienst of product te promoten of uw visie op Mobiliteit bij de deelnemers onder de aandacht te brengen. Bekijk hier de mogelijkheden voor een samenwerking.

Partner worden?

Neem contact op met:

Igor Dirkx
Senior projectmanager
Tel. 040-2974872 / 06-29524428

Of download het samenwerkingsvoorstel om mogelijkheden te bekijken.

 

 

mobility fastforward website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2018