Partners

NIB i.s.m. personenvervoer

 

Profileer uw organisatie als leverancier, adviseur of partner op het gebied van Mobiliteit. 
De beste manier om uw positie in de  Mobiliteits markt te laten zien, is tijdens het congres Mobility FFWD. Door deel te nemen aan dit congres wordt uw bedrijf geassocieerd met de meest invloedrijke bedrijven in de sector en krijgt u uitstekende exposure richting de deelnemers. Het congres Mobility FFWD biedt exclusieve mogelijkheden om uw dienst of product te promoten of uw visie op Mobiliteit bij de deelnemers onder de aandacht te brengen. Bekijk hier de mogelijkheden voor een samenwerking.

Partner worden?

Neem contact op met:

Igor Dirkx
Senior projectmanager
Tel. 040-2974872 / 06-29524428

Of download het samenwerkingsvoorstel om mogelijkheden te bekijken.

Partners 2017

Royal-haskoning infosupport-250x125 ns

 

vialis-250 stibbe mobility ffwd intraffic_logo_cmykpayoff hal24k-250x125

 

 

 

 

 

Mediapartners

personenvervoer  OV-magazine  verkeer-in-beeld   smartcircle-250x125

 

Royal-haskoning

Welke mobiliteitsvraagstukken u ook bezighouden, grote kans dat ze uniek zijn. Royal HaskoningDHV biedt wereldwijd maatwerk vanuit een multidisciplinaire, integrale aanpak. Een combinatie van kennis ervaring en technologie die we op ieder aspect van uw mobiliteitsketen kunnen toepassen. Op haven- en bedrijventerreinen en in steden ervaren wij grote ontwikkelingen met betrekking tot grote hoeveelheden data; hoe kun je verkeer monitoren; hoe voorspellend rekenen waar druktes ontstaan; Kengetallen, ervaringen en trucjes. Kortom hoe slim om te gaan met grote hoeveelheden data?

Consolid is Nederlands grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in Vervoer & Veiligheid. Gestart in 1990 en inmiddels met 10 vestigingen door heel Nederland, hebben we dagelijks gemiddeld zo’n 2500 mensen voor ons aan het werk.

infosupport-250x125

Binnen het OV en mobiliteitsdomein ondersteunt Info Support ruim een decennia de ambities van haar klanten. Comfort, communicatie en efficiency voor de reiziger vormen het vertrekpunt om met slimme inzet van IT door de gehele vervoersketen de reisbeleving verder te optimaliseren. Hierbij zijn technologische innovatie en ketensamenwerking essentieel.

stibbe mobility ffwd

Stibbe is een full-service Benelux kantoor van advocaten en notarissen met een internationaal georiënteerde  commerciële praktijk. Stibbe heeft hoofdkantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg en heeft tevens kantoren in Dubai, Hong Kong, Londen en New York. Stibbe heeft wereldwijd meer dan 370 advocaten waarvan er 73 partner zijn.

vialis-250

De leefbaarheid van ons land kan beter. Dat doen wij door de doorstroming op de weg en het water te verbeteren. Door duurzaamheid te stimuleren. En door de veiligheid te vergroten. We doen dat door infrastructuur intelligent te maken. Vanuit ons werkdomein ‘infrastructuur en mobiliteit’. Met slimme oplossingen en technologie. En door onze verbindende kracht in te zetten.

Duurzaam ondernemen, goed werkgeverschap, flexibele mobiliteitsoplossingen voor medewerkers én grip houden op de kosten. Of liever nog: deze structureel omlaag brengen. Voor veel organisaties een stevige uitdaging. YOR24 levert de oplossing! Door het slim combineren van data bieden we nieuwe inzichten in mobiliteit. Kijk voor meer informatie op www.yor24.com

 

Fleetwise is hét zakelijke mobiliteitsplatform voor zzp’ers, mkb en grootzakelijk. Fleetwise is fueled by Pon’s Automobielhandel, met de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, en Volkswagen Pon Financial Services. Het platform heeft vier informatiepijlers: Duurzaamheid, Fiscaliteit, Financiering & Leasing en Innovatie.

 

Adviseurs van Mobycon zijn experts als het aan komt op mobiliteitsvraagstukken. We denken mee op niveau van visie- en strategieontwikkeling én we zijn ijzersterk in het toepasbaar maken van die visie. Wij vinden namelijk dat onze adviezen pas goed zijn, als ze in de praktijk toe te passen zijn. Daar maken we werk van!

intraffic_logo_cmykpayoff

“InTraffic realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer. Hiermee zorgen we voor veilige, duurzame en voorspelbare vervoerssystemen en dragen we bij aan de welvaart en het welzijn van Nederland. De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken InTraffic tot dé IT-specialist in verkeer en vervoer in Nederland.”